املاک صنعتی پایتخت جامع ترین مرکزاطلاعات املاک در کشور
جاده مخصوص و قدیم کرج ، مرکز شهر ، غرب تهران، مرکز شهر ،
خرید و فروش ، رهن و اجاره انواع ملک شامل :
انبار ، سالن ، سوله ، کارگاه ، کارخانه ، اداری ، تجاری ، فروش کارخانه ، انبارهای مواد غذایی ، آرایشی بهداشتی ، دارویی ،
فروشگاههای اینترنتی ، انبار کالاهای بازرگانی ، انبارهای عمومی و اختصاصی ، کارخانجات تولید غذایی و صنعتی ،
کترینگ آشپزخانه صنعتی ، تالار و باغ تالار ، باغ و باغچه ، تعمیرگاه ، کارواش ، نمایندگی ، سالن فیلمبرداری و همایش ،
انبار سنگ کاشی سرامیک مصالح و آهن آلات ، زمینهای کشاورزی و صنعتی.
www.paytakhtmelk.ir
www.sulesara.ir
۰۲۱۶۶۱۸۸۸۵۳ – ۰۲۱۴۴۵۲۲۰۵۷
۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹ افشار
(درصورت تمایل فایل فروش یا اجاره مشخصات را به شماره 09122967839 واتساپ یا تلگرام نمایید)
بازگشت قیمت بلیت پروازهای خارجی به قیمت سابق
پس از آنکه شرکتهای هواپیمایی داخلی در جلسهای با مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری به نرخهای مصوب برای شهریورماه دست یافتند و پس از آن در جلسهای جدید اعلام کردند که این نرخها تا اطلاع ثانوی اجرایی خواهد شد، بازار بلیت پروازهای داخلی به آرامشی نسبی رسید. با وجود آنکه سیاستهای جدید جز پروازهای اربعین برای دیگر پروازهای خارجی سیاست دقیقی را مشخص نمیکرد، اما بررسیها نشان میدهد که نرخ پروازهای بینالمللی تا حد زیادی کاهش یافته و حتی در برخی مسیرها به نرخهای پیش از شوک ارزی اخیر نزدیک شده است. در شرایطی که پرواز به شهرهای منطقه مانند استانبول، دوبی، تفلیس، یا مسکو به چند میلیون تومان رسیده بود بررسیهای جدید نشان میدهد که در حال حاضر در بسیاری از این مسیرها میتوان بلیتهای یک طرفه را با نرخی کمتر از یک میلیون تومان نیز پیدا کرد.
برای مثال مسیر پرترافیک تهران – استانبول در حال حاضر پروازهایی با نرخ کمتر از یک میلیون تومان ارائه میکند و برخی پروازها مسافران را با قیمت حدود ۹۰۰ هزار تومان از تهران به استانبول میبرد.
در مسیر تهران – تفلیس نیز قیمتها به مرز یک میلیون تومان برگشته و مسافران میتوانند با هزینه حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پرواز رفت و برگشت در این مسیر پیدا کنند. پروازهای رفت و برگشت تهران–استانبول تا نرخ یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان نیز کاهش یافته است. در مسیرهایی مانند تهران – دوبی و تهران – مسکو نیز کاهش قابل توجهی پیدا کرده و مسافران میتوانند با هزینه حدود ۹۰۰ هزار تومان به امارات متحده عربی سفر کنند و برای رفت و برگشت نیز هزینهای کمتر از دو میلیون تومان ممکن است.
پروازهای مسکو نیز که در ایام جام جهانی به بیش از پنج میلیون تومان رسیده بود و در همین قیمت برای هفتههای بعد باقیمانده بود، در حال حاضر در برخی پروازها به کمتر از سه میلیون تومان نیز رسیده است.
آیفون نوبرانه 26 میلیون تومان قیمت خورد
در حال و هوای نوسان مداوم نرخ ارز، ارزانترین مدل آیفون جدید با قیمت 26 میلیون تومان وارد بازار شده که این آیفون ها کاملا به صورت مسافری وارد و رجیستر شدهاند. البته فعالان بازار موبایل نیز تاکید میکنند که این قیمتها واقعی نیست. با ورود محصول جدید اپل، تبلیغات رجیستری این محصول نیز دیده می شود که مدعی اند گوشی را در کمتر از 2 ساعت رجیستر میکنند و برای رجیستری قانونی آیفون Xs و Xs Max آگهی میدهند.
ثبت ارقام عجیب در بازار آزاد ارز
روز گذشته ارقام تازه و عجیبی از دلار و یورو در بازار آزاد ارز ثبت شد. بازار ارز از صبح روز گذشته کار خود را آغاز کرد و تا نیمه روز نشده قیمتها به طور عجیبی افزایشی پیش رفت؛ به طوری که دلار برای دقایقی از ۱۵ هزار و 600 تومان نیز عبور کرد. نرخ دلار از حدود ۱۴ هزار و ۹۰۰ تا ۱۵ هزار تومان معاملات شروع شد و تا بیش از ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد. از سوی دیگر یورو که روز یکشنبه تا ۱۷ هزار و ۲۰۰ تومان پیش رفت، روز گذشته به بیش از ۱۸ هزار و ۲۰۰ تومان رسید.
در حالی بازار ارز درگیر تقاضای بسیاری بوده و فعالان بازار عنوان میکنند آثار منفی برخی خبرهای سیاسی موجب افزایش تقاضا در بازار شده که مدتهاست این بازار درگیر نوسان بوده و گاهی تندتر و گاهی آرامتر پیش میرود. چرخش غیرمنطقی این بازار در حالی است که بانک مرکزی بعد از اجرای سیاست ارزی و راهاندازی سامانه نیما (۲۰ فرورین ۱۳۹۷)، در دورهای دیگر بازار آزاد را به رسمیت نشناخت و معاملاتش را قاچاق اعلام کرد و در ادامه هم در نیمه مرداد ماه که سیاست خود را تغییر داد و بسته جدید ارزی را اجرایی کرد، گر چه بازار آزاد را رسمی اعلام کرد، اما بازار اصلی خود را بازار ثانویه که در سامانه نیما قرار دارد و محل معاملات ارزی صادرکنندگان و واردکنندگان است، دانسته و تاکید داشت که بازار آزاد فقط سه درصد معاملات را در خود جای داده و حدود ۹۷ درصد باقی مانده در سامانه نیما انجام میشود.
فعالیت دلالان و سفتهبازان در بازار ارز و سوء استفاده آنها از شرایط موجود موجب شده تا قیمتها به طرز عجیبی به یکباره رشد کرده و پاسخ منطقی برای آن وجود نداشته باشد؛ به طوری که ممکن است با هر خبری، بازار درگیر نوسان زیادی شود. در عین حال که انتظارات مردم برای افزایش قیمت ارز و از سویی عدم کنترل بازار آزاد از سوی سیاستگذار ارزی و سایر دستگاههای مربوطه، این بازار که به گفته مسئولان سه درصدی است را به یک بازار رها شده تبدیل کرده که به هر سویی ممکن است رفته و قیمتها در آن رکوردهای جدیدی ثبت کند. با این حال بانک مرکزی که بازار ارز را تا حدی کنترل شده میداند معمولا روزانه آماری از معاملات سامانه نیما اعلام میکند که در آن نرخ یورو به حدود ۹۰۰۰ تومان میرسد، که این نرخ تا ۹۰۰۰ تومان دیگر با بازار آزاد اختلاف دارد. این در حالی است که مجموعه اقتصاد و اذهان عمومی تحت تاثیر نرخهای بازار آزاد و یا همان بازار کم حجم سه درصدی قرار داشته و قیمت کالاها مدام خود را با نوسان قیمت ارز در بازار ارز منطبق میکند.
تشکیل ۶۶۸ پرونده احتکار به ارزش ۱۰۰ هزار میلیارد ریال
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: بیشترین انرژی ما در چند ماه گذشته صرف موضوع مبارزه با احتکار شده و ۶۶۸ پرونده با عنوان احتکار داشتیم که ۱۰۰ هزار میلیارد ریال ارزش این پروندهها بوده است.
به گزارش خبرگزاریها، سید یاسر رایگانی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهارکرد: با تأکید ریاست سازمان تعزیزات حکومتی سیاست ما در چند ماهه اخیر در بحث تأمین امنیت اقتصادی به این سمت بوده که یأس و ناامیدی برای بنگاههای اقتصادی ایجاد نشود.
وی گفت: اینکه عملا با تخلفات اقتصادی برخورد میکنیم حمایت از اصناف و بنگاههای اقتصادی در چارچوب قانون است. در چند هفته گذشته ماموریت شنیدن دغدغه اصناف را داشتیم و ما حامی و در کنار اصناف و بنگاههای هستیم که در چارچوب قانون کار میکنند. با سازمان بسیج و سایر ضابطان برای ایجاد امنیت بازار تلاش میکنیم.
رایگانی با اشاره به آمار عملکرد ۶ ماهه از وضعیت پروندههای سازمان تعزیرات بیان کرد: ۲۳۲ هزار و ۱۴۲ کل پروندههای ما بوده است، تعداد پرونده ۱۷۷ هزار پرونده و ۲۸۶ پرونده در حوزه کالا و خدمات به ما ارجاع شد و در مقایسه با سال گذشته نشاندهنده رشد ۷ درصدی تعداد پروندههای کالا و خدمات است.
وی اضافه کرد: امسال ۷۱۱ میلیارد محکومیت داشتیم که به نسبت سال گذشته که ۳۵۶ میلیارد محکومیت وجود داشت صد در صد افزایش یافته است.
سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: در حوزه بهداشت و دارو ۲۳ هزار پرونده داشتیم که در مقایسه با سال گذشته ۸ درصد افزایش داشته است. بیش ۹ میلیارد جریمه هم در این حوزه وجود داشت که رشد بالایی داشت.
وی ادامه داد: در بخش کالا و ارز ۲۶ هزار میلیارد جریمه داشتیم که به نسبت پارسال ۱۲۶ درصد افزایش داشته است.
رایگانی خاطرنشانکرد: در حوزه کالا و خدمات بیش از اجرای احکام شدند و ۳۹ میلیارد ریال جریمه وصول شد و ۱۵ میلیارد تومان به مردم بازگردانده شد.
این مسئول سازمان تعزیرات حکومتی افزود: در حوزه بهداشت بیش از ۲۱ هزار پرونده اجرای حکم شد و ۳ میلیارد اجرای حکم شده و ۷۸ میلیون به شاکیان بازگردانده شد و در حوزه قاچاق کالا و ارز در بخش اجرای احکام ۲۱ هزار پرونده با جریمه ۱۳۳ میلیاردی مختومه شد.
وی افزود: ۱۱ هزار و ۵۰۰ تماس در ۶ ماهه نخست در سامانه ۱۳۵ ثبت شده و تعداد ۶۱ هزار گشت مشترک داشتیم که ۲۲ هزار و ۸۴۸ پرونده تشکیل شد و ۲۲ میلیارد ۶۱۷ میلیون ریال محکوم شدند.
رایگانی ادامه داد: در ایام طرح ثبتنام زائران اربعین هستیم، سال گذشته در طرح نظارت اربعین بر دفاتر هواپیمایی ۵۷ پرونده تشکیل دادیم و اعمال قانون شدند و امسال هم این طرح نظارت را اجرا خواهیم کرد و بلیطهای هواپیمایی و تردد زمینی را کنترل میکنیم و خارج از نوبت به این شکایات رسیدگی میکنیم.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: بیشترین انرژی ما در چند ماه گذشته صرف موضوع احتکار شده است و ۶۶۸ پرونده با عنوان احتکار داشتیم که ۱۰ هزار میلیارد تومان ارزش این پروندهها بوده است. ۴۹۶ پرونده مختومه شدند که بیشترین پرونده پس از مرداد ماه تشکیل شدند.وی خاطرنشان کرد: ۱۷۲ پرونده در دست رسیدگی است. ۲۸ پرونده مربوط به کالاهای اساسی با نظارت سازمانهای مربوطه عرضه شدهاند.رایگانی تصریح کرد: بیشترین کالاهای کشف شده شامل آهن و میلیگرد و لوازم خانگی است، همچنین ۱۴ پرونده پوشک داشتیم. در ۶ ماه نخست سال ۲۸ پرونده الزام به عرضه داشتیم که بیشترین آن مربوط به استان لرستان بوده است.وی گفت: در شعبه ۱۰ تبریز پرونده احتکار اجرای حکم شدند که یکی از آنها موضوع برنج متعلق به شرکت صبا پیشرو بود که الزام به عرضه شد. همچنین در این استان به یک پرونده احتکار ۱۰ هزار تنی میلگرد رسیدگی شد و متخلفان ۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال جریمه شدند.رایگانی گفت: پس از کشف یک محموله لوازم خانگی به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون متهم پرونده به نام مهدی جلالی محکوم شد.وی افزود: مهمترین پروندههای در دست اجرا هم شامل امدیاف به ارزش ۹۱۲ میلیون تومان، ۲۴ هزار پاکت شوینده، پکیج و .. در استانهای مختلف است که کالاها در دست عرضه با نرخ ارز دولتی است. رایگانی تصریحکرد: در بحث بلیط هواپیما نرخ بلیط هواپیما در زمان پیک پروازی باید با کف و سقف قیمت مشخص باشد تا ما طبق آن با میزان بالاتر به عنوان گرانفروشی برخورد کنیم اما مراجع قیمتگذاری متاسفانه بحث آزادسازی را با رهاسازی اشتباه گرفتهاند باید شرایطی ایجاد شود که شرکتهای پروازی بلیط خود را در یک رقابت عرضه کنند.مسئول سازمان تعزیرات گفت: مرجع رسیدگی به این امر سازمان حمایت است و باید قیمت سقف و کف بلیطها را به ما اعلام کنند. اکر تخلفات ایرلاینها اعلام نشود دست ما برای رسیدگی بسته است.وی افزود: لیست قیمت اقلام صد در صد داخلی آن هم از اقلام معروف داخلی را از سازمان حمایت گرفتیم و با یک فروشگاه زنجیرهای معتبر مقایسه کردیم، مثلا زعفران ۳۸ هزار و در فروشگاه ۴۲ هزار و ۵۰۰ بود. نبات در فروشگاهها ۴ برابر قیمت عرضه میشد. نخودچی دو آتیشه ۱۸ هزار تومان بود و در عرضه ۲۶ هزار، لیمو عمانی ۱۷ هزار تومان و در عرصه ۶۶ هزار تومان بود.رایگانی گفت: سال گذشته ۳۶ هزار پرونده عدم درج قیمت به ما عرضه شد اما مشکلات حوزههای دیگر که فراوانی بیشتری هم دارند توسط اصناف به ما گزارش نمیشود در نمونه بالا هم تا گزارش به ما ارجاع نشود اجازه ورود نداریم. خیلی از اقلامی که این اتفاق برایشان میافتد کاملا داخلی هستند ولی قیمتهای درج شده بسیار بالا هستند.
رییس کل محاکم تهران دستور داد
رسیدگی به پروندههای اختلاس و شرکتهای لیزینگی در مجتمع قضایی ویژه امور اقتصادی
رییس کل محاکم تهران، گفت: پروندههای اختلاس و شرکتهای لیزینگی در مجتمع قضایی ویژه امور اقتصادی رسیدگی میشود.
عباس پوریانی از مجتمع قضایی اموراقتصادی بازدید کرد و با اشاره به صلاحیت این مجتمع اظهارکرد: صلاحیتهای مجتمع قضایی امور اقتصادی عموماً کشوری است که رسیدگی به پروندههای جرایم اقتصادی پس از احاله از طرف رییس قوهقضاییه در این مجتمع صورت میگیرد.
پروندههای مالی با مبالغ بالا طبق تشخیص رییس کل دادگاههای عمومی و انقلاب تهران اعم از اختلاس، جعل و کلاهبرداری، شرکتهای لیزینگی و مواردی از این دست در این مجتمع مورد بررسی قرار میگیرد. به موازات دادسرای امور اقتصادی، دادسرای پولی و بانکی هم به پروندههای اقتصادی در مرحله تحقیقات مقدماتی بر حسب موضوع پرونده رسیدگی و کیفرخواست صادر میکند.
به گزارش خبرگزاریها، پروندهها بر حسب مجازات و تشخیص ریاست قوهقضاییه با عنایت به تشکیل دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی قابلیت رسیدگی در دادگاه ویژه فوق الذکر را دارد.
رشد ۵۰درصدی قیمت مسکن ظرف ۶ماه بیسابقه بود
نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک با تاکید بر اینکه کاهش قدرت خرید متقاضیان و خروج سفته بازان از بازار از دلایل اصلی ورود مسکن به رکود است، گفت: تا به حال سابقه نداشته قیمت مسکن در بازه زمانی شش ماهه ۵۰ تا ۶۰ درصد رشد کند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، حسام عقبایی با بیان اینکه اکثر مشاوران املاک میگویند که بازار راکد است و در این دو ماه به دلیل ماه محرم و صفر رکود عمیق تر خواهد شد، گفت: دادههای اولیه از تعداد قراردادهای خرید و فروش مسکن شهر تهران حاکی از آن است که معاملات در شهریور ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل ۴۵ درصد کاهش یافته است.
وی با تاکید بر اینکه کاهش قدرت خرید متقاضیان، افزایش شدید قیمت مسکن و خروج سفته بازان از بازار مسکن باعث شده تا این بازار در مردادماه و شهریور ماه وارد رکود شود، اظهار داشت: رشد ۵۰ تا ۶۰ درصدی قیمت مسکن در یک بازه زمانی ۶ ماهه شاید بتوان گفت بیسابقه بوده است، بنابراین افت معاملات که از اواخر مرداد ماه شروع و در شهریور ماه افزایش یافت، احتمالا در نیمه دوم سال شدت بیشتری بگیرد.
عقبایی خاطر نشان کرد:کاهش حجم معاملات مسکن بنا به گفته مشاوران املاک مشهود است، بنابراین پیشبینی من این است که چون بازار مسکن در شهریورماه از لحاظ معاملات وضعیتی مناسب نداشت، در نیمه دوم سال نیز ادامه یافته و افت معاملات و خرید و فروش بیشتر مشهود است.
نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک در پاسخ به این سئوال که آیا افت معاملات موجب کاهش قیمت مسکن می شود تاکید کرد: نمی توانیم تصور کنیم چون معاملات کاهش یافته، قیمتها هم پایین میآید، پس اگر قیمتها در بازارهای طلا و ارز به ثبات برسد، ممکن است بازار مسکن هم متعادل شود.
صادرات گوجه ممنوع شد
وزارت صنعت معدن و تجارت صادرات گوجه را تا اطلاع ثانوی ممنوع کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، وزارت صنعت معدن و تجارت در بخشنامهای به تمامی سازمانهای صمت استانی اعلام کرد صادرات گوجه تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
در این بخشنامه آمده است: به پیوست تصویرنامه شماره 170779 / 60 مورخ 27/ 06/ 1397 مقام عالی وزارت درخصوصت ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی ارسال و به اطلاع میرساند: صادرات گوجه فرنگی از تاریخ ابلاغ نامه فوق الذکر تا اطلاع ثانوی ممنوع میباشد.
خواهشمند است مراتب یادداشت و به متقاضیان اعلام گردد.
در روزهای اخیر قیمت گوجه در سطح شهر حداقل ۲ برابر شده است.