امروز ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹
امروز ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹

نتیجه تصویری برای اجاره انبار

املاک صنعتی پایتخت جامع ترین مرکزاطلاعات املاک در کشور 

جاده مخصوص و قدیم کرج ، مرکز شهر ، غرب تهران، مرکز شهر ،

خرید و فروش ، رهن و اجاره انواع ملک شامل : 

انبار ، سالن ، سوله ، کارگاه ، کارخانه ، اداری ، تجاری ، فروش کارخانه ، انبارهای مواد غذایی ، آرایشی بهداشتی ، دارویی ،

فروشگاههای اینترنتی ، انبار کالاهای بازرگانی ، انبارهای عمومی و اختصاصی ، کارخانجات تولید غذایی و صنعتی ،

کترینگ آشپزخانه صنعتی ، تالار و باغ تالار ، باغ  و باغچه ، تعمیرگاه ، کارواش ، نمایندگی ، سالن فیلمبرداری و همایش ، 

انبار سنگ کاشی سرامیک مصالح و آهن آلات ، زمینهای  کشاورزی و صنعتی.

www.paytakhtmelk.ir

www.sulesara.ir

۰۲۱۶۶۱۸۸۸۵۳  –  ۰۲۱۴۴۵۲۲۰۵۷

۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹  افشار

(درصورت تمایل فایل فروش یا اجاره مشخصات را به شماره 09122967839  واتساپ یا تلگرام نمایید)

 

کارنامه بانکها در پرداخت تسهیلات

کارنامه عملکردی بانکها نشان می‌دهد که تسهیلات پرداختی بانک‌ها به بخش‌های اقتصادی در ۵ ماهه نخست سال ۱۳۹۷، در مقایسه با دوره مشابه سال قبل معادل ۱۵.۶ درصد افزایش داشته است.

آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد که مجموع تسهیلات پرداختی بانک‌ها به بخش‌های اقتصادی در ۵ ماهه نخست سال ۱۳۹۷ مبلغ ۲۴۰۸ هزار میلیارد ریال بوده است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۳۲۵.۶ هزار میلیارد ریال (معادل ۱۵.۶ درصد) افزایش داشته است.

بر این اساس سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در کلیه بخش‌های اقتصادی در ۵ ماهه سال جاری مبلغ ۱۴۸۴.۱ هزار میلیارد ریال معادل ۶۱.۶ درصد کل تسهیلات پرداختی است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱۴۹.۵ هزار میلیارد ریال معادل ۱۱.۲ درصد رشد داشته است.  همچنین سهم تسهیلات پرداختی بابت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در ۵ ماهه سال جاری معادل ۵۷۰.۳ هزار میلیارد ریال بوده که حاکی از تخصیص ۳۸.۴درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه در گردش کلیه بخش‌های اقتصادی (مبلغ ۱۴۸۴.۱ هزار میلیارد ریال) است. خاطر نشان می شود از مجموع ۶۸۰ هزارمیلیارد ریال تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن، مبلغ ۵۷۰.۳ هزار میلیارد ریال (معادل ۸۳.۹ درصد) برای تأمین سرمایه در گردش پرداخت شده است که بیانگر توجه و اولویت‌دهی به تأمین منابع برای این بخش توسط بانک‌ها در سال جاری است.

 

ادامه روند صعودی  بورس

شاخص بورس در جریان معاملات روز گذشته بازار سرمایه ۴۵۳۳ واحد رشد کرد. در جریان دادوستدهای روز گذشته بازار سرمایه تعداد 4 میلیارد و 804میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزش یک هزار و 372میلیارد تومان در 286هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت. بیشترین اثر مثبت بر رشد دماسنج بازار سهام در روز گذشته  به نام نمادهای معاملاتی صنایع پتروشیمی خلیج فارس، معدنی و صنعتی گل گهر و ارتباطات سیار ایران  شد و در مقابل نمادهای سایپا، ایارن خودرو فولاد خراسان با افت خود مانع افزایش بیشتر شاخص بورس شدند. شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روز مثبتی را پشت سر گذاشتند به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) 1325واحد، کل (هموزن) 793واحد، قیمت (هموزن) 561واحد، آزاد شناور 4288واحد و شاخص‌های‌ بازار اول و دوم به‌ترتیب 3094و 10210واحد رشد کردند. بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 877میلیون ورقه به‌ارزش 734میلیارد تومان در 98هزار نوبت، آیفکس 23واحد رشد کرد و در ارتفاع 1902واحد قرار گرفت.

 

افزایش ۷۵ درصدی قیمت آهن و فولاد

رییس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد از افزایش ۷۵ درصدی قیمت آهن و فولاد و افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی قیمت محصولات آهن و فولاد خبر داد و گفت: بازار این محصولات تابع قیمت‌های جهانی است و از سوی دیگر تحت تأثیر درآمدهای ارزی به‌ واسطه صادرات قرار گرفته است و باوجود اینکه مازاد نیاز داخلی صادر می‌شود، جذابیت درآمدهای صادراتی بر قیمت داخلی هم تأثیرگذار بوده است.

محمد آزاد در رابطه با وضعیت بازار آهن ادامه داد: با توجه به تجربه گذشته، انتظار رشد قیمت‌ها به‌واسطه التهابات روانی وجود داشت و این موضوع کاهش ارزش پول ملی را به همراه داشت؛ ازاین‌رو با افت ارزش پول ملی، کالاهایی همچون آهن و فولاد که در معاملات دارای جایگاه ویژه‌ای هستند، دچار نوسانات شدید قیمت شده‌اند. رییس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد خاطرنشان کرد: رشد قیمت آهن و فولاد باوجود فعالیت کارخانه‌ها بزرگ فولاد در کشور، قیمت نهایی محصولاتی همچون لوازم‌خانگی، خودرو و پروفیل را به‌شدت افزایش داده است.

 

دستور برگزاری مجامع بانکها صادر شد

بانک مرکزی مجوز برگزاری مجامع ۲۰ بانک و موسسه اعتباری برای دوره مالی منتهی به اسفند ۹۶ را صادر کرد. بانک مرکزی اعلام کرد: از مجموع ۳۶ بانک و موسسه اعتباری تا ۳۱ شهریور ماه ۹۷ مجوز مجامع عمومی عادی ۲۰ بانک و موسسه  اعتباری صادر شده است. همچنین مجوز مجمع سه بانک و موسسه اعتباری که دارای صورت های مالی حسابرسی شده  بوده و پیش نویس نهایی گزارش حسابرس آنان واصل شده نیز در دست بررسی قرار گرفته است که انتظار می رود طی چند روز آینده  منتج به نتیجه شود. با  توجه به عدم وصول درخواست برگزاری مجمع و صورت های مالی حسابرسی شده و پیش نویس نهایی گزارش حسابرسی ۱۳ بانک  و موسسه اعتباری تا تاریخ مذکور قاعدتا صدور مجوز مجامع آنها فاقد موضوعیت است. شایان ذکر است بانک مرکزی آمادگی دارد در صورت وصول صورت‌های مالی حسابرسی شده و همچنین گزارش حسابرس بانک‌ها و موسسات اعتباری که تا کنون مستندات خود را ارسال ننموده اند در اسرع وقت نسبت به بررسی درخواست صدور مجوز مجامع آنان اقدام و این مهم را  در دستور کار خود قرار دهد.

 

تغییر تعرفه مکالمه همراه اول

تعرفه مکالمه همراه اول از روز گذشته یکسان شده و دیگر تفاوتی بین تماس‌های درون شبکه و خارج شبکه نیست. اپراتور همراه اول از اول مهر تعرفه‌های انواع مکالمه را یکسان (فلت) کرده و این موضوع را در پیامکی به مشترکان خود اعلام کرده است. به این ترتیب نرخ هر دقیقه مکالمه درون و برون شبکه از تاریخ 97.7.1  تک نرخی و برای سیم کارت های دائمی برابر 599 ریال و برای سیم کارت‌های اعتباری برابر ۸۹۹ ریال شده است. در گذشته تعرفه‌های تماس درون شبکه از تماس برون شبکه ارزان تر بود که در پی یکسان شدن تعرفه‌های درون و برون شبکه، همراه اول استفاده از بسته‌های مقرون به صرفه مکالمه درون شبکه (تا 70 درصد تخفیف) را به مشترکان خود پیشنهاد کرده است. این اپراتور علت این اقدام را ساده‌‌سازی محاسبه هزینه مکالمات اعلام کرده است. پیش از همراه اول، ایرانسل نیز فلت کردن تعرفه‌ها را اجرا کرده بود و اکنون تنها رایتل دارای تعرفه‌های متفاوت درون و برون شبکه است.

پیش از این، همراه اول در سال 93 نیز تغییراتی را در تعرفه‌های خود لحاظ کرد و تفاوت در هزینه‌های جابه‌جایی، تماس در ساعات پیک و غیرپیک و تماس خارج استانی را یکسان کرده بود.

پیش از این، تعرفه هر دقیقه مکالمه از طریق سیم‌کارت دائمی همراه اول به تلفن ثابت و همراه اول، ۵۷ تومان و تماس با ایرانسل یا رایتل ۶۲.۵ تومان بود.

 

کالاهای مکشوفه محتکران در بازارعرضه نشده است

محمد آقاطاهر، رییس اتحادیه بنکداران گفت: کالاهای اساسی مکشوفه که توسط سودجویان احتکار شده بود تا روز شنبه به بازار عرضه نشده است. وی  اظهار کرد:  حدود ۱۰ روز پیش مذاکراتی صورت گرفت تا کالاهای اساسی مکشوفه شهرری در سطح شهر توزیع شود. در زمینه عرضه اقلام مکشوفه محتکران از اتحادیه کمک خواسته شد که اتحادیه برای جلوگیری از ایجاد حلقه‌های بیش‌ از حد در زمینه توزیع اعلام کرد که محصولات به‌ صورت مستقیم در اختیار خرده‌فروشان قرار گیرد و عمده‌فروشان از این چرخه خارج شوند. آقاطاهر گفت: نوسانات نرخ دلار بر اکثر اقلام مورد نیاز خانواده‌ها تأثیرگذار بوده اما آمار و بررسی‌ها حکایت از آن را دارد که کمترین تأثیر را روی کالاهای اساسی داشته است. رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران ادامه داد: دولت در زمینه تولید، تامین و عرضه کالاهای اساسی برنامه‌های حمایتی داشته که از این موارد می‌توان به اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات و تامین نیاز اشاره کرد. وی خاطرنشان کرد: در زمینه تولید و عرضه روغن، کمبودی احساس شد که دلیل این موضوع کمبود دانه‌های روغنی بود و در روزهای گذشته مشکل تولید روغن نیز حل شد و امید است که روند تولید و عرضه روغن به روال گذشته بازگردد. آقاطاهر یادآور شد: باوجود آنکه مقداری از نیاز بازار برنج از طریق واردات تأمین می‌شود با ارائه ارز ۴۲۰۰ تومان به برنج وارداتی، افزایش قیمتی در زمینه برنج به ثبت نرسیده است و فقط قیمت حبوبات قبل از آغاز ماه محرم با افزایش اندکی روبرو شد.

 

طرح ساماندهی بازار خودرو به جریان افتاد

یکی از بازارهایی که از نوسانات نرخ ارز تاثیرات زیادی گرفت بازار خودرو بوده است و از آنجایی که خودرو جزو کالاهای پرنفوذ است نابسامانی در این بازار حاشیه های زیادی به همراه داشته است که نمونه آن را در پیش‌فروش خودرو مشاهده کرده ایم. در حال حاضر «کاهش عرضه توسط خودروسازان»، «افزایش تقاضای کاذب» و «گرانی حدود دو برابری قیمت ها از کارخانه تا حاشیه بازار» از مهمترین چالش های این روزهای بازار خودروست. این وضعیت باعث شده تا طرح ساماندهی بازار خودرو در دستور کار مجلس قرار گیرد؛ طرحی که پیش از آن به دلایلی همچون حمایت از تولید با مخالفت هایی از سوی برخی نمایندگان مجلس و وزیر صنعت رو به رو شده بود. روز گذشته نمایندگان مجلس با مسکوت ماندن این طرح مخالفت کردند. کارشناسان خودرو با اشاره به لزوم ساماندهی این بازار، شرایط فعلی بازار را شرایط «بلاتکیلفی» عنوان می کنند و با اشاره به نقش مهم شورای رقابت در این شرایط معتقدند این شورا باید هرچه زودتر برای رفع بلاتکلیفی خودروسازان و مشتریان اقدام به تعیین قیمت خودروهای زیر 45 میلیون تومانی کند.

بیش از دو هفته از اظهارات رییس شورای  رقابت در خصوص قیمت گذاری خودروهای زیر 45 میلیون تومان می گذرد. بر این اساس قرار بود تا این شورا قیمت های تمام شده برای تولید را مورد بررسی و نتایج نهایی را اعلام کند. کارشناسان معتقدند تعیین قیمت های جدید از سوی شورای رقابت برای این دسته از خودروها می  تواند بازار خودرو را تا حدود زیادی ساماندهی کند. گزارش‌ها نشان می دهد تولید خودروهای زیر 45 میلیون تومان در چند مدت اخیر با کاهش تولید همراه بوده است و دلیل این مساله عدم صرفه اقتصادی تولید این خودروها اعلام شده است؛ خودروهای پرتقاضایی که حذف آن خرید خودرو را با اما و اگرهای زیادی برای اقشار متوسط و کم درآمد رو به رو می کند.

 

اما و اگر قیمت گذاری خودروهای 45‌میلیون تومانی توسط شورای رقابت

در این شرایط گزارش ها نشان می دهد  خودروسازان تمرکز خود را بر روی خودروهای بالای 45 میلیون تومان قرار داده اند. کارشناسان معتقدند که با تعیین تکلیف قیمت ها توسط شوراها رقابت، انگیزه برای افزایش تولید افزایش پیدا می کند؛ چرا که به گفته خودروسازان  در حال حاضر تولید خودرو با توجه به افزایش قیمت دلار و تاثیرات آن بر قیمت قطعه به صرفه نیست. از سویی دیگر بسیاری از مشتریان نیز با توجه به کاهش عرضه توسط خودروسازان خرید خود را به تعویق انداخته و یا در صورت نیاز فوری مجبور به خرید با قمیت حاشیه بازار می شوند. در این شرایط ضروری است تا این نهاد تاثیرگذار در موضوع قیمت گذاری خودرو تعجیل کند.

 

مخالفت مجلس با مسکوت ماندن طرح ساماندهی بازار خودرو

در کنار این مساله یکی دیگر از موضوعاتی که باعث ساماندهی بازارا خودرو می شود ورود مجلس و بررسی چالش های این بازار است که روزنه های امید برای ساماندهی بازار خودرو در کوتاه مدت و  رفع انحصار از صنعت خودروسازی در بلند مدت را باز می کند.  روز گذشته درخواست کمیسیون صنایع و معادن مجلس و همچنین تقاضای ۱۵‌نماینده برای مسکوت ماندن طرح یک فوریتی ساماندهی بازار خودرو به مدت ۶ ماه با مخالفت مجلس روبرو شد. ولی ملکی، عضو کمیسیون صنعت مجلس  دلیل این پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن را شرایط خاص کشور، تهدیدات اقتصادی و مدیریت مبادلات ارزی در راستای حمایت از تولید کنندگان خودرو اعلام کرد.

بهرام پارسایی نیز در مخالفت با این درخواست، گفت: «این درخواست در حالی مطرح شده است که کمتر از پنج ماه از تصویب فوریت رسیدگی به طرح ساماندهی بازار خودرو ارائه شده و حالا برخی نمایندگان تقاضا دارند این طرح نیامده به مدت ۶ ماه مسکوت بماند در حالی که این کار خلاف آیین‌نامه مجلس است چرا که از تصویب یک طرح باید حداقل یک سال گذشته باشد.»

نماینده مردم شیراز در مجلس در ادامه طرح ساماندهی بازار خودرو را طرحی جامع دانست و افزود: «نتیجه تصویب این طرح در مجلس موجب کاهش فشار روزافزون بر مردم، جلوگیری از رانت و فساد در بازار خودرو، جلوگیری از آلودگی محیط زیست، انتقال دانش و فناوری روز خودروسازی دنیا به داخل و  کاهش مصرف بنزین است.» این عضو کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی با تاکید بر اینکه خلاء قانونی عامل اصلی آشفته بازار خودرویی کشور است، گفت: «شرکتهای خودروساز خودرو را با یک قیمت به بازار عرضه می‌کنند و دلالان با افزایش صددرصدی قیمتها همان خودرو را در بازار می‌فروشند و هیچ قانون مشخصی برای ساماندهی بازار خودرو وجود ندارد اما این طرح می‌تواند موجب ساماندهی این بازار شود.» وی متذکر شد: «اگر نمایندگان از خواسته‌های موکلان‌شان دفاع نکنند آن وقت مردم خود برای طرح مطالبات و خواسته‌هایشان به خیابان‌ها می‌آیند.»

پارسایی با طرح این پرسش که نمی‌دانم چرا برخی نمایندگان درخواست مسکوت ماندن طرح مذکور را داده‌اند، گفت: «شاید در حوزه انتخابیه متقاضیان مسکوت ماندن طرح مذکور قیمت پراید هنوز ۲۲ میلیون تومان است و نیازی به ساماندهی آشفته بازار خودرو ندارند اما ما هر مقامی را به کمیسیون اصل ۹۰ می‌آوریم به دلیل خلاء قانونی پاسخگو نیست و این مسئله جان، مال و عزت مردم ایران را به خطر انداخته است.»

نماینده مردم شیراز در مجلس با اشاره به طرح ثبت نام سایپا و ایران‌خودرو، گفت: «سایپا ۲۰ هزار خودرو ثبت‌نام کرد و ۷۰۰ هزار نفر به سایت این خودروساز مراجعه کردند. چرا؟ آیا قرار است در طرح ثبت‌نام ایران خودرو نیز همین اتفاق تکرار شود؟»

این عضو کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی یادآور شد: «نمی‌توانیم قطعات هیچ خودرویی را در داخل تولید کنیم  چون حمایت‌های بی قید و شرط ارزی و سایر حمایت‌ها از خودروسازان در چهار دهه گذشته مانع  توانمند شدن آنان شده است.»

وی با اشاره به جهش قیمت در بازار خودروهای داخلی، گفت: قیمت خودروهای داخلی در یک ماه گذشته ۱۵۰ درصد افزایش یافته است چون نظارتی در این باره وجود ندارد و انحصار در این بازار حاکم است.»

بر اساس اعلام منابع رسمی این طرح باید به کمیسیون صنایع بازگردانده شود تا حداکثر در یک ماه آینده تکلیف آن مشخص شود. در این شرایط ضروری است تا با همکاری نهادهای مرتبط  ساماندهی بازار خودرو در دستور کار جدی تر قرار گیرد. گزارش ها نشان می دهد در یک سال گذشته قیمت خودروهای داخلی بیش از صد و پنجاه درصد افزایش پیدا کرده است و این مساله سودهای هنگفتی را نصیب دلالان کرده است.

 

رییس سابق بانک مرکزی ممنوع الخروج است

محسنی اژه‌ای در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه یکی از نماینده‌های مجلس اعلام کرده است که پرونده آقای سیف رییس سابق بانک مرکزی در خصوص بحران اخیر سکه و ارز در حال رسیدگی است و تاکنون از نامبرده چند بار تحقیق شده است، در صورت تأیید این مطلب آخرین روند رسیدگی را تشریح کنید، گفت: تاکنون یک بار از این فرد تحقیق شده و اگر لازم باشد حتما بار دیگر هم تحقیق خواهد شد. پرونده در حال رسیدگی است و متهمان دیگری نیز دارد که از کارمندان بانک مرکزی و غیر بانک مرکزی هستند که در حال تحقیقات هستند. از فردی که شما اسم برده‌اید یک بار تحقیق شده و اگر لازم باشد حتما بار دیگر هم تحقیق خواهد شد.

وی در ادامه در خصوص ممنوع‌الخروج بودن  وی نیز افزود: بله این فرد ممنوع الخروج است.

 

 پرونده خودروهای قاچاق در دست بررسی است

وی در خصوص آخرین وضعیت پرونده‌های اخلال در بازار سکه، ارز و تلفن‌همراه و اینکه آیا احکام صادر شده است یا خیر، اظهارکرد: دادگاه‌های ویژه‌ای تشکیل شد و نهایتِ تلاش را می‌کنند که طبق قانون و با دقت لکن با سرعت کارشان را انجام دهند. فکر می‌کردیم قبل از تعطیلات تاسوعا و عاشورا حدود ۳۵ تا ۳۶ نفر حکمشان صادر شود که محقق نشد. در مورد برخی پرونده‌ها امروز آخرین دفاع را گرفته‌اند. تا آخر هفته اگر با مشکل خاصی که غیرقابل پیش‌بینی باشد مواجه نشوند شاید حکم ۳۵ تا ۳۶ نفر صادر شود و اگر صادر شد آن‌هایی که حکمشان قطعی است را حتما به اطلاع مردم خواهم رساند.

معاون اول دستگاه قضا در مورد پرونده میثم رضایی تصریح‌کرد: پرونده در حال تحقیق است، به دادگاه نرفته و در حال رسیدگی است. چند متهم دارد که برخی بازداشت و برخی با قرار آزاد هستند. سخنگوی قوه‌قضاییه در رابطه با آخرین وضعیت پرونده واردات خودروهای قاچاق نیز اضافه کرد: در خصوص خودرو چند پرونده داریم که یکی از آنها به دادگاه رفته است که دادگاه نواقصی را گرفته و از آنجا که این پرونده از بندرعباس به تهران آمده بود می‌بیند که نیاز است از افرادی تحقیق شود و لذا خود دادگاه تحقیقات را دنبال می‌کند و از کسانی که لازم است تحقیق انجام می‌دهد و هنوز حکم صادر نشده است. دو سه پرونده دیگر نیز هست که هنوز به دادگاه نرفته و در مرحله دادسراست.

 معاون اول دستگاه قضا تصریح‌کرد: چهار نفر از کارمندان صمت بازداشت هستند و در حال حاضر هنوز پرونده به دادگاه نرفته و در حال تحقیق است.

سخنگوی قوه‌قضاییه در رابطه با پرونده امیرحسین مقصودلو (تتلو)، گفت: طبیعی است کسانی که خارج از کشور باشند اگر اقدام مجرمانه‌ای انجام دهند یعنی فردی که تبعه ایران است چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور جرمی را مرتکب شود، قابل تعقیب است، بنابراین مسائلی که عنوان کردید برخی از آنها عنوان مجرمانه دارد که بنده در برخی سایت‌ها دیده‌ام. بطور طبیعی دادستان برای این موارد پرونده تشکیل خواهد داد؛ اما متهم فعلا در دسترس نیست و اگر لازم ببینند غیابی محاکمه‌اش خواهند کرد و اگر هم ضرورت نداشته باشد، منتظر می‌مانند تا خودش یا وکیلش مراجعه کنند.

 

 بازداشت ۱۵ مدیر شرکت واردات خودرو

محسنی اژه‌ای در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه وزیر صنعت اعلام کرده بود که اگر رانتی در رابطه با معاون وزیر و یا شخص خاصی در رابطه با پرونده خودرو مطرح است، شفاف بگویید، آیا رانتی مطرح است، گفت: اگر کسی مدعی هست بیاید و بگوید. رییس حوزه تجارت صمت مورد تحقیق قرار گرفته است و تحقیقات ادامه دارد. برخی مدیران شرکت‌ها حدود ۱۵نفر بازداشت هستند. برخی دلالان هم بازداشت هستند. از یکی از معاونان صمت هم تحقیق شده است‌ . در مورد رانت هم نمی‌دانم. خود وزیر صنعت هم اعلام کرده بود که به تخلف رسیده است. در رابطه با معاون وزیر هم تخلف به حدی نبوده که قراری صادر شود.

سخنگوی قوه‌قضاییه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه کلانتری رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفته قرار بوده تا پایان تابستان، تکلیف بازداشتی‌های محیط زیست روشن شود، اظهارکرد: در این پرونده برای تعدادی از متهمان، قرار نهایی صادر شد اما دادستان ایراد گرفت و برگرداند تا ایرادات برطرف شود. فکر می‌کنم پرونده کمتر از دو هفته دیگر به دادگاه برود.

 

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال