امروز ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹
امروز ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۰۹۱۲۲۹۶۷۸۳۹

مدیر کل دفتر صنایع نساجی و پوشاک خبر داد:

کاهش ۳۸ درصدی واردات پوشاک

کاهش  ۳۸ درصدی واردات پوشاک

مدیر کل دفتر صنایع نساجی و پوشاک از افزایش بیش از ۱۸ درصدی صادرات و کاهش ۳۸ درصدی واردات محصولات حوزه نساجی، پوشاک، چرم و کفش در ده ماهه سال ۹۷ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از وزارت صنعت، افسانه محرابی در خصوص عملکرد ۱۰ ماهه سال ۹۷ دفتر صنایع نساجی و پوشاک گفت: آمار صادرات ۱۰ ماهه سال ۹۷ در محصولات حوزه نساجی، پوشاک، چرم و کفش ۲۶۰ هزارتن به ارزش ۹۵۵ میلیون دلار و واردات در این حوزه ۳۳۹ هزارتن به ارزش۹۴۷ میلیون دلار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به لحاظ وزنی و ارزشی در صادرات این حوزه به ترتیب ۱۸.۷ درصد و ۶.۵ درصد رشد و در واردات به ترتیب ۳۸.۴ درصد و ۳۶ درصد کاهش داشته یافته است.

او با بیان اینکه برای رفع ممنوعیت صادرات کیسه پلی پروپیلن و حفظ پتانسیل ارزآوری بیش از ۱۴۰ میلیون دلاری این بخش پیگیری های بسیاری انجام شده است، افزود: رفع مشکلات بانکی و گمرکی واحدهای تولیدی و نهایی کردن درصد مجاز کسر وزن ناشی از رطوبت بازیافتی الیاف با همکاری گمرک ایران، سازمان ملی استاندارد ایران و بانک مرکزی در ۱۰ ماه گذشته انجام شده است.

مدیر کل دفتر صنایع نساجی و پوشاک تشکیل کمیته پایش قیمت الیاف و نخ و پایش قیمت کالاهای تأثیرگذار همچون نخ، پنبه، و سایر الیاف مربوطه بر قیمت تمام شده کالای نهایی، بررسی و برآورد میزان سرمایه درگردش مورد نیاز واحدهای صنایع نساجی به تفکیک منابع ارزی و ریالی به همراه الزامات و ارائه برنامه تدوین شده به سازمان برنامه و بودجه، پیگیری برنامه جامع مبارزه با قاچاق کالاهای نساجی، پوشاک و کفش با رویکرد ساماندهی واردات، کاهش قاچاق و حمایت از تولید داخلی، اصلاح نرخ پایه صادراتی را از دیگر اقدامات این دفتر در ۱۰ ماه سال ۹۷ عنوان کرد.

محرابی تصریح کرد: دستورالعمل ماده ۷ آیین نامه اجرائی ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای کالاهای مشمول گروه کالایی منسوجات و پوشاک به منظور مدیریت کالاهای موجود در سطح عرضه تهیه، تدوین و ابلاغ شد. همچنین ابلاغ موافقتنامه ردیف متفرقه ۳۹-۵۳۰۰۰۰ بودجه سال ۹۷ جهت بازسازی و نوسازی صنعت چرم سبک و تدوین دستورالعمل مربوطه و قرارداد عاملیت بانک پیگیری شد.

وی در خصوص وضعیت بازار پوشاک شب عید گفت: با توجه به توانمندی های تولید داخل در رابطه با بازار شب عید به ویژه در حوزه پوشاک و سایر محصولات نهایی این حوزه که مورد نیاز آحاد جامعه است و با توجه به افزایش تولید داخلی، تاکنون مشکلی در این خصوص گزارش نشده و امیدوارم با همکاری تشکل ها و انجمن های مربوطه تأمین پوشاک و کالاهای نساجی مورد نیاز جامعه به نحو مطلوبی مدیریت شود.

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال